Ваканция за ЗДРАВЕ.

Вълшебства в Самодивската гора.

 

Искате ли да сте ЗДРАВИ?

А искате ли, да разберете кои са тайните методи, които дават повече сила и енергия на физическото тяло, и като бонус да получите спокоен ум, като на тибетски монах?

Когато се настаните удобно и прочетете всяка дума от текста, ще се почувствате релаксирали и ще започнете да откривате невероятни начини за постигане на това.

Много често затрупани от служебни ангажименти не обръщаме внимание на здравето си и в един момент осъзнаваме, че искаме почивка сред природата или Спа Релакс.

Първата за тази година – Ваканция за ЗДРАВЕ ще се състои на 24-27 Май 2018 г. и е на цена от 325 лв., но първите ще могат да вземат отстъпки за ранно записване за които ще прочетете след малко.

Ако сте от хората, които обичате да почивате активно сред природата и искате да практикувате древни енергийни практики и да научите нови полезни неща, докато се забавлявате, може заедно да СъТВОРИМ едно незабравимо приключение – Вълшебства в Самодивската гора.

„А споменахме ли, че гората е Вълшебна?“

гора

Вълшебната гора, може да преобрази всеки осмелил се да влезе в нея, в парченца жива ЛЮБОВ.

Представете си място, където въздуха е чист, а утрините се огласят от веселите звуци на горски обитатели и виждате пъргави катерички, които танцуват в ритъма на чуруликането от красиви птички, а по непознатите пътечки се гонят пъстроцветни пеперуди, срамежливо оглеждащи се в утринната роса.

Припомнете си мириса на дъхави цветя и напъпили цветове, които се галят в САМОДИВСКИТЕ премени…

И ако това не стига… добавяме за разкош и фантастичен СПА център с 3 сауни, парна баня, джакузи и мини водопад, където ще отпуснете всяко мускулче на тялото и ума.

Ежедневно за вас сме подготвили специална програма от:

  • Йога практики и медитации на открито, с които ще почувствате как тялото се хармонизира с ума.
  • Невро лингвистично програмиране – техники, чрез които ще може да моделирате живота си и да бъдете такива каквито искате да сте. Това ще ви помогне да комуникирате по-лесно с другите и себе си.
  • Ще се докоснете до тайни японски знания предавани от поколение на поколение за дълголетие и щастлив живот.

Всичко това съчетано с чист въздух и следобедни излети сред природата до красиви места, като например крепостта Овеч и язовир Елешница, където ще практикуваме енергийни практики за зареждане на тялото и успокояване на ума.

Ще се запознаете с интересни хора от различни среди, със сходни на вашите интереси, които ще споделят своя опит в един непринуден и приятелски кръг, като по този начин ще научите нови и полезни знания. А с някои може да станете приятели и след това.

За децата – малките вълшебници в това приключение сме приготвили безброй весели игри и полезни занимания.

 

Къде?

В Еко – комплекс „Шерба“, намиращ се на 70 км. от гр. Варна.

Едно прекрасно тихо и спокойно местенце с приветлив, учтив и усмихнат персонал.

Главния готвач с уменията си да приготвя вкусна и здравословна вегетарианска храна ще подложи сетивата на екстаз, когато видите, вкусите и помиришете кулинарните му произведения.

Стаите са достатъчно големи и комфортни с всичко необходимо за приятна почивка. На територията на Еко – комплекса навсякъде е чисто, подредено и поддържано.

Има уединени местенца за Релакс или Спорт, красив обособен кът за вечерния лагерен огън на който ще слушате интересни лекции и ще може да споделите своя опит, чувствайки се част от тази неразказана приказка – Вълшебства в Самодивската гора.

А приказката, представете си една приказка, която няма край. Очакват ви много незабравими мигове…

 

Кога?

Първата за годината Ваканция за Здраве с кодово име – Вълшебства в Самодивската гора ще се състои на 24 – 27 Май 2018 г.

Четири дни с три нощувки, изпълнени с много забавления, прекрасни излети сред природата и непринудени приятелски разговори на вечерния лагерен огън, където ще усетите топлината и гостоприемството на Самодивската гора.

 

Програма:

– всяка сутрин Йога практика, Пранаяма (дихателни техники) и Тай МАСАЖИ

– всяка вечер Тематични Лекции край топлината на лагерния огън

– следобед Излети до язовир Елешница и крепостта Овеч

– Медитативни практики и Релаксации

– Енергийни практики

– Тибетски купи

– Спа терапии

– Занимания за деца от 6 до 12 г.

Важно! За практиките е необходимо да имате удобни дрехи, килимчета за лягане, леки одеяла или шалове, а за следобедните излети удобни обувки за вървене в гората.

И докато обмисляте, изпратете е-мейл на danielajakway@yahoo.co.uk или  се обадете на  0894 308 318 – Дани Джакоай, за да получите подробна информация за програма по дни и часове.

 

Цена:

325 лв., която включва три нощувки със закуски и вечери.**

В цената са включени общо 15 Йога практики, Медитации и интересни Лекции на чист въздух сред природата. А кои ще са водещи и лектори на тази ваканция ще прочетете в края на текста.

Получавате безплатно ползване на Спа зона и открит паркинг.

Цена за ранно записване до 14 Април 2018 г. – 275 лв.

Заявете  сега  на телефон – 0894 308 318 и вземете 50 лв. отстъпка за ранно записване, като преведете 50% при записване.*

* вноската от 135 лв. за регистрация е задължителна за да си запазите място за тази Ваканция. Тя влиза в общата цена и служи за резервация на хотела и вашето участие. При невъзможност да участвате при възникнали непредвидени обстоятелства сумата не се възстановява.

** в цената не е включен транспорт до Еко – комплекс „Шерба“ и следобеден излет до крепостта Овеч.

За деца до 12 г. 50% отстъпка от цената за възрастни.

Начин на плащане – паричен превод по Еконт, гр. Варна, бул. Христо Ботев №18, до Даниела Джакоай,  0894 308 318

Остатъка от сумата се плаща на място в деня на настаняването.

 

Гаранции:

Еко комплекс Шерба за тази страхотна Ваканция е с рейтинг 9,3 в Booking за чистота и обслужване.

Ето какви са отзивите от гостите:

 „Прекрасно местенце, в сърцето на гората, много отзивчив и мил персонал.“ – Весела

„Страхотно място далеч от забързаното ежедневие – чист въздух и много добра храна. Подходящо както за релакс така и за почивка с децата.“ – Росен

„Спокойствието, което комплекса ни предложи. Природата, която е около самия комплекс е идеална за разходки и релакс. Ресторанта е на изключително високо ниво. Храната много вкусна. Стаите са уютни. Впечатление направи и персонала, които се държа много любезно.“ – Свилен

 

Всичко това е Гаранция, че ще си прекарате страхотно!

Кой иска да си представи как би се почувствал отивайки на тази Ваканция за Здраве?

Заявете  сега  на телефон – 0894 308 318, като се свържете с Дани

 

Водещи и лектори:

Дани Джакоай – занимава се с йога от 2010 г. и преподава от 2014 г. Лицензиран Ащанга йога инструктор от Мysore, Mistic School, със сертификат от Yoga Alliance. Провежда работилници по Тайландски йога масаж /Thai Yoga Massage/.

Весела Налбанчева – Занимава се с йога от 2004 г. Сертифициран преподавател по Кундалини Йога към K.R.I.Y.A. San Diego, CA, USA, с ръководител Гуру Раттана. Води занятия по Кундалини Йога и Звукотерапия.

Милен Петров – НЛП Практик – със сертификат издаден от международното НЛП Общество и подписан лично от създателя на НЛП д-р Ричард Бандлър. Провежда водени медитации и семинари за личностно развитие.

Данчо Русев – Духовен учител и ментор, който провежда ежеседмично медитации. Учи хората как да хармонизират ума, душата и тялото. Организатор на благотворителни мероприятия и инициативи.

Очакваме ви, заедно да СъТВОРИМ – Вълшебства в Самодивската гора.

Заявете своето участие  сега  на е-мейл: danielajakway@yahoo.co.uk или  се обадете  на телефон 0894 308 318 за да се свържете с Дани Джакоай.

 

П.П. Здравето е най-ценния ресурс, с който разполагате в живота си. Нека сега всеки сам да вземе решение до колко иска да е по-здрав и да се чувства по-добре. Изборът е ваш!

 

За повече информация и въпроси сме на разположение:

Дани Джакоай – 0894 308 318
Весела Налбанчева – 0888 762 701