Референции

Калоян КостадиновЗдравейте г–н Петров, Искам да ви благодаря за това, че ми помогнахте да се преборя с проблем, с който живях 12 години. Разбрах, че той ми е пречел да бъда щастлив.

Терапията промени живота ми, осъзнах грешките си, преборих ги и започнах да гледам на живота по друг начин и най–важното, че открих истинската любов и сега съм най–щастливия човек на света.

Благодаря ви от сърце!

Калоян Костадинов – собствен бизнес,
https://www.facebook.com/phlaboratoriesbulgaria/

 

наталия радукановаИмах страх и фобия от насекоми и за мое щастие днес благодарение на НЛП Терапия съм излекувана.  Преди време ходих на психолог два месеца и не успя да ми махне фобията. Най-голямата изненада за мен беше бързата промяна, само след 5 посещения и НЛП Терапия, фобията изчезна. Днес се чувствам по свободна и препоръчвам на всеки, който има подобен проблем да не чака като мен, а да отиде на НЛП Терапия.

Наталия Радуканова – маникюрист

 

 

Мими МариноваЗнам, че това от което човек има нужда, се появява в най-правилния момент в живота. В един такъв момент съдбата ме срещна с НЛП Терапевта и НЛП Консултант Милен Петров. Бях в най-тежкия си период в живота, когато разбрах за НЛП терапията. Тъй като имах пълен комплекс емоционални психични разстройства, като паник атаки, тревожност и депресия,… бях скептична към всичко и всички. Но Милен Петров ме накара да повярвам, че мога да видя светлината отново и да бъда в хармония със себе си. Той ме зарази с неговата вяра, че всичко е възможно. След всеки един сеанс, се чувствах все по-добре и по-добре. Показа ми, че ключа за душевния мир е в ръце на всеки човек, и че единственото нещо, от което се нуждая е просто един коучинг от НЛП специалист с доказан опит. Най-добре мога да опиша работата ми с Милен с едно голямо БЛАГОДАРЯ !

Мими Маринова