blogПРИРОДНИ ПРОДУКТИ

Бамбук на Здравето – предимства!

Искам да поздравя всички, които употребяват БАМБУК НА ЗДРАВЕТО, защото той има много предимства!!!

Бамбукът…

  • ще ви позволи да не изпаднете в състояние на кислороден глад /хипоксия/. А когато мозъка има достатъчно кислород, той работи оптимално и се подобрява паметта и концентрацията. Горивото за мозъкът е кислорода. И всяка една клетка в нашето тялото има нужда от достатъчно кислород!
  • е изключително средство против гърч и конвулсии.
  • след като попадне в организма, променя биохимията в тялото в посока на пълно здраве. Паразитите не могат да живеят в тялото, защото подобрената PH среда не им позволява да се размножават. Той алкализира тялото.
  • не е токсичен, а напротив: той е антиоксидант – продукт, който може да помогне за неутрализиране и извеждане на токсините от тялото.
  • благодарение на своите природни качества облекчава, усилва и подобрява кръвообращението, което предпазва от образуване на тромби и води до подобрена микроциркулацията.
  • възстановява пълноценното движението на кръвта и в най-малките капиляри, което помага за сваляне на повишената температура на тялото.

НЯМА друг подобен продукт на света, който да има толкова много предимства.

Множество уникални съвременни лекарства се опитват да помогнат на хората за различни проблеми, но многовековният опит от използване на бамбука в медицината на Китай е положително доказателство – това е продукт с история!

бамбук на здравето предимства Основни предимства:

– Възрастният човек при тежка физическа работа, приемайки бамбук, лесно възстановява силите си, а по време на сън, не изпитва мускулни схващания и болки в ставите.

– Шофьорите имат по-ясно зрение през нощта и лесно се възстановяват след дълги пътувания и натоварвания. Природния продукт действа като профилактика срещу хемороиди.

– Бременните жени приемайки продукта, осигуряват на плода вътреутробна пълноценна кислородна среда.

– Прави профилактика на бъбреците и при анемии.

– За децата /в малки дози/ – действа като противопаразитна терапия и профилактика.

– При повишена температура над 38,5, продукта действа, като температурно понижаващо средство.

– При хора с разширени вени се наблюдава намаляване на отоците, посиняванията и болките.

– За хората с болки в ставите – действа с противовъзпалителен, противооточен и болкоуспокояващ ефект.

– За оплешивяващите – възраждане на „заспалите“ луковици на косата

– За нервните и неспокойните – подобряване на съня и състоянията на тревожност. Подобрява мозъчната дейност.

– За тези от вас, които имат проблеми с бъбреците, това е единственият продукт, който спасява от всички усложнения и изчиства даже хронични инфекции.

– Нормализира теглото – регулира метаболизма във ваша полза и най-често при хората с наднормено тегло се забелязва отслабване.

– Хипертониците понижават и нормализират кръвното налягане с помощта на Бамбук и Боров прашец – всеки по своя схема. Без Бамбук това е невъзможно. Ако сте хипертоник – още по-лошо, понеже бъбреците ви искат да участие, а сърцето и мозъкът са в исхемично състояние. За вас не е нужен Бамбук през деня, но вечер преди лягане задължително по 2 табл.

– Може да приемате Боров прашец без Бамбук и да получите горепосочените резултати след 3-4 години. А с Бамбук след 3-4 месеца ще имате положителни предимства.

Няма установени противопоказания до този момент. Но ИМА специални случаи, в които, е желателно да не употребявате:

  • Новообразувани отворени рани /външни или вътрешни/ – временно, 30-40 дни, до заздравяване на раните;
  • Женски цикъл или всякакви кръвотечения;
  • След инфаркт или инсулт – 1 месец.

Може да се каже, че Бамбукът е продукт, който по законите на природата прави генерално почистване на организма и поддържа постоянна чистотата след това.

Няма да получи инфаркт или инсулт човек, който приема продукта поне по 2 табл. преди лягане.

А за работещите, яки мъже на средна възраст– 4 табл. вечер преди сън е добра норма.

Необходимо е да се посъветвате със специалист как точно да приемате продукта. Ако имате отлично настроение, самочувствие и енергия – схемата е правилна! Ако пада кръвното налягане, клони ви към сън и др. – намалете приема на една таблетка вечер!

Пожелаваме здраве на всички!!!

Нашият Бамбук на здравето е с много предимства и едно от тях е, че обезпечава клетките в тялото с кислород, защото е хлорофил на таблетки и това води до разрешаване на проблеми със стомашно-чревния тракт, бъбреците, щитовидната жлеза и много др.

Това е единствената известна в света твърда формула на хлорофила, получила признанието на специалистите.

Бамбукът ежедневно САНИРА вашия вътрешен свят /sanus – лат.- здрав/. Той стои на стража за PH-баланса в организма, като добавя основа в окислителната среда и тялото става алкално. Оказва противовирусна, антибактериална защита. Бамбукът действа като средство против подуване /подпухване/, предпазва от главоболие, от алергични състояния и др.

И вие ако искате да сте здрави, може да поръчате  сега  на телефон 0877 57 41 30, като се обадите веднага или напишете съобщение във вайбър.

Благодаря, че прочетохте статията до самия финал.

Бъдете здрави и обичайте живота!

превод на Български – Резеда Палхутева

Spread the love