blogПРИРОДНИ ПРОДУКТИ

Боров прашец – Източник на Живот!

Тайните на дълголетието с Боров Прашец…

Тайните на дълголетието са се запазили през хилядолетия в стари папироси, чак до наши дни.
Първите споменавания за продукта са били открити преди 2500 години.

В книгата по обща фармакопея Бен-цао-ган-му, съставено то Ли Шичжен от 1590 г. пише: „Боровият прашец има сладникав вкус и приятна миризма, нетоксичен, овлажнява белите дробове и укрепва Ци, гони ревматизъм и спира кръвотечение, също така може да се използва за правене на здравословно вино“.

В традиционната китайска медицина тази ценна суровина се цени като източник на живот и дълголетие!

Боров Прашец с марка „Годжен“ /Gouzhen/ е скъпоценно съкровище и достояние на Китайската Народна Република. В Китай този „дар“ е едновременно и хранителен продукт и лекарски препарат – „чудодеен еликсир“.

Боровият прашец представлява клетки от размножаването върху тичинките на цветове на два вида бор – „Масонски“ и „Маслен“. Това е най-ценната част от дървото – богата на хранителни вещества и съдържаща всички жизнено важни елементи, необходими за зараждане на нов живот. Той представлява хранилище на генетическа информация.

Тайната на боровия прашец е в баланса на влизащите в него компоненти. Той съдържа: 100 ензима и коензима, всички витамини от група В, всички незаменими аминокиселини, нуклеинови киселини, монозахариди, полизахариди, Омега 3, 6 и 9, флавоноиди, общо 268 хранителни елемента, необходими за дълъг и пълноценен живот.

Боров Прашец СЪСТАВ

Подобни природни съчетания въздействат удивителено благотворно върху организма като цяло. Боровият прашец нормализира разбалансираните от болестта биохимични процеси, повишава устойчивостта на организма към инфекции и неблагоприятни външни фактори, представлява ценен естествен концентрат от минерални вещества и други биологически активни съединения.

И всичко това обяснява защо в Китай има много активни дълголетници.

Боровият прашец – природен еликсир на хранителни вещества и в целия свят е признат за уникален балансиран „комплекс за пълноценно хранене“, който не може да се сравни с нито един хранителен продукт от растителен произход.

Проведените през 1995 година изследвания са потвърдили, че в прашеца се съдържат повече от 200 биологически активни компонента. Това потресе всички учени в областта на здравословното хранене.

Европейците казват, че „китайците са намерили златен продукт“, американците смятат, че „китайците са получили чаша със съкровища“, японците пък мислят, че „китайците са намерили източника на живот и здраве“.

Здраве и красота с Боров прашец

цъфнал бор По данни на Световната Здравно Организация /СЗО/ върху здравето и дълголетието влияят следните фактори:

  • 60% – грижа за собственото здраве
  • 15% – генетичен фактор
  • 10% – социален фактор
  • 8% – състояние на медицината
  • 7% – климатични условия

В доклада на СЗО особено внимание се отделя на изследователска работа в областта на здравеопазването, укрепване на здравето и препоръки по самооздравяване.

В този нов подход са се отразили принципи на пренасочването на внимание от лечение към активна профилактика на заболявания, от надежда, че лекарите ще ни помогнат с лекарства към собствения контрол върху здравето.

Специалистите в областта на нутрициологията, казват, че той регулира и лекува системите на организма синхронно и хармонично. Основата на подобно регулиране и лечение е „естественост, хранителност и способност за усвояване“.

Свойствата и показаните резултати доказват, че той може да се използва като панацея при различни неразположения и заболявания, а предания за вълшебните качества на прашеца се предават от поколение на поколение от уста на уста.

Прашецът на марка „Годжен“ /Gouzhen/ представлява биологично активна добавка /БАД/, като същевременно е и обикновен хранителен продукт. Той помага както на абсолютно здрави, така и на не съвсем здрави хора за защита на организма от „скрития глад“, когато по различни причини в хранителния режим липсва разнообразие от продукти.

Боровият прашец помага на хората с небалансирано хранене, излишно тегло или изтощени хора с нарушено храносмилане.

Боров Прашец – Ползи

Подобрен метаболитен процес с балансирано допълнение от хранителни вещества ще изгради пълно със сили и енергия тяло. Боровият прашец на марка „Годжен“ /Gouzhen/ ще помогне да създадете красиво енергично тяло чрез укрепване на здравето отвътре, което е най-добрата интерпретация на основите на традиционната китайска медицина, според която „външната красота се създава от вътрешното здраве“.

Проучвания за боровия прашец

По последни данни от проучвания в САЩ продукта не само удължава живота и допринася за дълголетието, противодейства на остаряването на организма, но и решава проблеми с потенциалния глад на клетките и допринася за увеличаване на жизнения потенциал на човечеството!

Ако човек от ранна възраст започва да приема този продукт, той не само в значителна степен ще подобри качеството на живота си, но и ще стимулира развитие на такива специфични възможности на организма си, които повечето хора не притежават.

Що се касае до хората в средна и напреднала възраст, ако те продължително приемат този природен еликсир в съответствие с техните психологически потребности, постепенно могат да станат свидетели на такива прекрасни изменения, като удължаване на живота, намаляване на теглото и дори подмладяване, т.е. ще се върнат с години назад.

Европейските и американските научно-изследователски лаборатории в областта на здравеопазване на храненето предсказват, че „в бъдеще след няколко десетилетия боровият прашец от Китай е възможно ще замени всички биологично активни хранителни добавки в целия свят„.

Сега навсякъде по света се надига вълна на интерес към този продукт, защото е източник на живот!

И вие, както всички други, които искат да бъдат здрави искате да пиете този природен чудодеен дар, може да заявите  сега  на телефон 0879 85 90 58.

 

Милен Петров
НЛП Терапевт
0879859058
info@nlptherapy.bg

Източник:

https://china-pine.jimdofree.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8C%D0%B8/%D1%81%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F-%D0%BF%D1%8B%D0%BB%D1%8C%D1%86%D0%B0/

Spread the love

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *