blogПРИРОДНИ ПРОДУКТИ

Боров Прашец МНЕНИЯ

Здравейте, днес реших да напиша тази статия в която ще споделя няколко мнения за боровия прашец и неговите невероятни резултати, които всеки може да получи след употреба.

Приятно четене!

Преди да започнем, искам да обобщя най-важните ползи, които дава, а именно:

 1. Подобрява общото качество на живота
 2. Забавя процеса на стареенето
 3. Премахва проблеми с потенцията
 4. Укрепва имунитета
 5. Повишава умствените и физическите възможности на организма
 6. Нормализира работата на нервна система и помага при тревожност и паник атаки
 7. Подобрява качеството на кръвта
 8. Подобрява качеството на кожата

С това научно-встъпителната популярна част приключва и по-нататък ще бъдат представени лични наблюдения, впечатления, опит, размисъл, изводи и мнения:

мнения и отзиви за боровия прашец

Мнение на И.С.:

След като боровият прашец се появи на трапезата на семейството ни, отначало някак си незабележимо, със съпругата ми започнахме да се събуждаме в 5-6 сутринта с ясна глава и желание да живеем.

После отпадна необходимостта да полегнем за малко след обяд, а по-нататък и потребността в „съпружеските задължения“ започна да се появява по-често, и започнахме да ги изпълняваме с предишната страст.

Престанах да се измъчвам от стомашните киселини, макар че не се ограничавам в храненето, а жена ми започна да забравя за женските си болежки.

Децата престанаха да настиват, а най-малкият внук си излекува алергията – ни подутини от ухапвания на насекоми, ни сополи и сълзи от прах, ни реакции към цитруси, шоколад и лекарства.

Сватовете също живнаха след като им дадох от прашеца, а пък преди често-често са споменавали за хроничната умора, и възрастта, и старческата слабост. Сега мълчат за това. Сватята дори започна да отслабва за нейна радост, но не за дълго.

Аз не съм се лекувал с прашеца специално от някаква болест, но усещам подобрение в качеството си на живот. Дали боровият прашец  може да излекува всяка болест – не знам, защото много от болестите се дължат на нашите грешни мисловни модели и към тяхното лечение е необходим друг подход, но това, че той носи огромна полза на нашето здраве, е несъмнено.

Мнение споделено от доволна майка, взето от Фейсбук:

Ще споделя с вас собствения си опит.

Моите две деца, които са на 3 и 5 г. често се разболяваха и през месец се налагаше да ги лекувам с антибиотици. Дори се наложи три пъти да сме в болница. Настинките, запушения нос и постоянната кашлица бяха съпътстващи през цялото време.

През годините съм им давала най-различни имунностимулатори и всякакви народни лекове, но те продължаваха често да се разболяват.

Една моя приятелка ми каза за Боровия прашец и Бамбук на здравето и първоначално бях частично резервирана. Но реших да пробвам, защото моята позната ми каза, че тези продукти са 100% природни и поне няма да навредят върху децата.

След два месеца имунната система на децата реагира положително и те спряха да се разболяват, което бе голяма радост за мен и до днес.

Повече от 5 месеца не ми се е налагало да ги водя на лекар, защото са напълно здрави. В момента в който започнат да се разболяват започвам да вдигам дозата на Боровия прашец и Бамбука и стопирам вирус.

Вече съм твърдо убедена, че тези природни хранителни добавки действат и вече не се притеснявам, че отивайки на детска градина децата ми ще се разболеят от други деца.

Знам, че все повече хора ще разберат за полезните природни продукти Боров прашец и Бамбук и ще започнат да дават профилактично на своите деца.

Резултат, споделен от Димитра Асенова Рачева

Здравейте приятели с радост на сърце ще ви споделя моя собствен резултат. Преди време имах възпаление на сухожилията на лявата ръка, която започна да се подува, появиха се силни болки и започна да става червена. Първите два дни слагах лед, като си мислех, че ще помогне, но без особен ефект, защото силните болки продължаваха.

На 2-ия ден се обадих на Вела за мнение. Тя ме посъветва да започна прием на Боров прашец по 3 таблетки по 3 пъти на ден, по 2 таблетки Бамбук  по 2 пъти на ден и по 2 таблетки от гроздовите семки.

На втория ден след приема отока започна да намалява. Днес ми е пети ден след приема и болките почти изчезнаха.

Мнение споделено от член на компания Нова Ера:

Ползвам продуктите от края на 2019г. и мога да кажа, че резултатите са повече от невероятни. Реших си 23 дългогодишен проблеми с хипертония и в резултат на нея получих увреждания на сърцето. Имах проблеми с черния дроб и висок холестерол, остеопороза, захар в урината и кръвта.

Всичко което изброих по-горе вече го няма. Клинично доказано, след медицински прегледи при при кардиолог, образна диагностика и анализ на клетъчно ниво при проф. Огненска.

Историята е много дълга и ще се постарая да бъда по-кратка.

Когато ме запознаха с продуктите на“ Нова ера“ аз сама си назначих продуктите, защото знаех проблемите си. Две седмици сутрин 1 саше боров прашец, 3 пъти по 1 бамбук, на обяд 2 бр. екстрст от гроздови семки, вечер 2 бр. прашец за черен дроб.

Знаех, че ще имам лечебна криза. Правя лечение при енерго терапевт 9 години и знам какво трябва да се случи, докато организма се чисти.

След 2 седмици включих и олигозахариди сутрин и вечер и прашец за черен дроб 1 сутрин. На 9 декември бях при моята доктор и имаше малко омазняване в ляво. Само за пояснение – не съм ползвала лекарства за понижаване на холестерол въпреки настояване на кардиолог.

Адмирации за създателите на тези уникални природни, за хората с голямо „Ч“ Мария Николова и Стоил Палхутев , които са успели да ги внесат и на моите спонсори!

Двустранна пневмония,

Валентина Цветанова, телефон +306998058973, Атина м.февруари, 14.02 2020

Всичко започна с висока температура, задушаване, силна кашлица, но след 5 дневно лечение у дома, имах чувството че умирам, не можех да си поема въздух и по спешност извикахме лекари от спешна помощ. Това се случва в Гърция, Атина, където живея и след час се озовавам в болницата в Сотория. Назначиха ми пълни изследвания и ме настаниха в отделението с двустранна пневмония, която съм имала хронично от 5-6 години без да съм пушач и без да имам сериозни симптоми. Единственото нещо, което си спомням е че през 2016 година личния лекар ми каза, че съм имала малка пневмонийка, но явно нейното развитие е продължило без аз да знам.

Имах късмет и лекарите успяха да овладеят и спрат заболяването, което за мен можеше да има фатален край в предвид на моята възраст 66 години.

Моя приятелка ми предложи с желание да ми помогни и ме посети в къщи и ми донесе боров прашец и чай от бамбук и започнах да ползвам продуктите. Още на третия ден ми спря хремата, която получих след излизане от болницата, подобрих си дишането през носа. Започнах да се чувствам все по-добре и по-добре, усещах една лекота в гърдите и дишането ми се възстанови – стана ритмично и спокойно.

Благодаря, че се намери човека Севдалина, която бе до мен и ми помогна с помощта на природните продукти Боров прашец и Бамбук на Здравето да си възвърна ЗДРАВЕТО. Благодаря!

След като прочетохте статията Боров Прашец МНЕНИЯ до край – може да поръчате Боров Прашец на телефон 0879 85 90 58.

Милен Петров
НЛП Терапевт
0879859058
info@nlptherapy.bg

Spread the love

6 thoughts on “Боров Прашец МНЕНИЯ

 1. Здравейте имам шипове в врът и малка дискова херния и ми се вие свят не стабилна сам вашите продукти бихали ми помогнали

 2. Здравейте, могат ли продуктите да се справят със свръх растеж и упорита кандида, навлязла в кръвопотока и може би и в някои вътрешни органи???

 3. Привет. Внучките ми на 3 и 8 години постоянно са със запушени носове, хрема , кашлица и т.н. Пият стриктно всичко предписано от лекаря ,вкл. и антибиотици. Рузултатите обаче не са очакваните. Бихте ли ми препоръчали боровия прашец и бамбука? Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *