СЪБИТИЯ

Ваканция за ЗДРАВЕ.

Вълшебства в Самодивската гора.

 

Искате ли да сте ЗДРАВИ?

А искате ли, да разберете кои са тайните методи, които дават повече сила и енергия на физическото тяло, и като бонус да получите спокоен ум, като на тибетски монах?

Когато се настаните удобно и прочетете всяка дума от текста, ще се почувствате релаксирали и ще започнете да откривате невероятни начини за постигане на това.

Много често затрупани от служебни ангажименти не обръщаме внимание на здравето си и в един момент осъзнаваме, че искаме почивка сред природата или Спа Релакс.

Събитието Ваканция за ЗДРАВЕ ще се състои на 22-24 Юни 2018 г. и е на цена от 175 лв.

Ако сте от хората, които обичате да почивате активно сред природата и искате да практикувате древни енергийни практики и да научите нови полезни неща, докато се забавлявате, може заедно да СъТВОРИМ едно незабравимо приключение – Вълшебства в Самодивската гора.

„А споменахме ли, че гората е Вълшебна?“

гора

Вълшебната гора, може да преобрази всеки осмелил се да влезе в нея, в парченца жива ЛЮБОВ.

Представете си място, където въздуха е чист, а утрините се огласят от веселите звуци на горски обитатели и виждате пъргави катерички, които танцуват в ритъма на чуруликането от красиви птички, а по непознатите пътечки се гонят пъстроцветни пеперуди, срамежливо оглеждащи се в утринната роса.

Припомнете си мириса на дъхави цветя и напъпили цветове, които се галят в САМОДИВСКИТЕ премени…

И ако това не стига… добавяме за разкош и фантастичен СПА център с 3 сауни, парна баня, джакузи и мини водопад, където ще отпуснете всяко мускулче на тялото и ума.

Ежедневно за вас сме подготвили специална програма от:

  • Йога практики и медитации на открито, с които ще почувствате как тялото се хармонизира с ума.
  • Невро лингвистично програмиране – техники, чрез които ще може да моделирате живота си и да бъдете такива каквито искате да сте. Това ще ви помогне да комуникирате по-лесно с другите и себе си.
  • Ще се докоснете до тайни японски знания предавани от поколение на поколение за дълголетие и щастлив живот.

Всичко това съчетано с чист въздух и следобедни излети сред природата до красиви места, като например крепостта Овеч и язовир Елешница, където ще практикуваме енергийни практики за зареждане на тялото и успокояване на ума.

Ще се запознаете с интересни хора от различни среди, със сходни на вашите интереси, които ще споделят своя опит в един непринуден и приятелски кръг, като по този начин ще научите нови и полезни знания. А с някои може да станете приятели и след това.

За децата – малките вълшебници в това приключение сме приготвили безброй весели игри и полезни занимания.

 

Къде?

В Еко – комплекс „Шерба“, намиращ се на 70 км. от гр. Варна.

Едно прекрасно тихо и спокойно местенце с приветлив, учтив и усмихнат персонал.

Главния готвач с уменията си да приготвя вкусна и здравословна вегетарианска храна ще подложи сетивата на екстаз, когато видите, вкусите и помиришете кулинарните му произведения.

Стаите са достатъчно големи и комфортни с всичко необходимо за приятна почивка. На територията на Еко – комплекса навсякъде е чисто, подредено и поддържано.

Има уединени местенца за Релакс или Спорт, красив обособен кът за вечерния лагерен огън на който ще слушате интересни лекции и ще може да споделите своя опит, чувствайки се част от тази неразказана приказка – Вълшебства в Самодивската гора.

А приказката, представете си една приказка, която няма край. Очакват ви много незабравими мигове…

 

Кога?

Първата за годината Ваканция за Здраве с кодово име – Вълшебства в Самодивската гора ще се състои на 22 – 24 Юни 2018 г.

Три дни с две нощувки, изпълнени с много забавления, прекрасни излети сред природата и непринудени приятелски разговори на вечерния лагерен огън, където ще усетите топлината и гостоприемството на Самодивската гора.

 

Програма:

– всяка сутрин Йога практика, Пранаяма (дихателни техники) и Тай МАСАЖИ

– всяка вечер Тематични Лекции край топлината на лагерния огън

– следобеден излет до язовир Елешница

– Медитативни практики и Релаксации

– Енергийни практики

– Тибетски купи

– Спа терапии

– Занимания за деца от 6 до 12 г.

Важно! За практиките е необходимо да имате удобни дрехи, килимчета за лягане, леки одеяла или шалове, а за следобедния излет удобни обувки за вървене в гората.

И докато обмисляте, изпратете е-мейл на danielajakway@yahoo.co.uk или  се обадете на  0894 308 318 – Дани Джакоай, за да получите подробна информация за програма по дни и часове.

 

Цена:

175 лв., която включва две нощувки със закуски и вечери.**

В цената са включени Йога практики, Медитации и интересни Лекции на чист въздух сред природата. А кои ще са водещи и лектори на тази ваканция ще прочетете в края на текста.

Получавате безплатно ползване на Спа зона и открит паркинг.

Заявете  сега  на телефон – 0894 308 318, като направите превод на 100 лв.* за резервиране на място до 04.06.18 г.

* вноската от 100 лв. за регистрация е задължителна за да си запазите място за тази Ваканция. Тя влиза в общата цена и служи за резервация на хотела и вашето участие. При невъзможност да участвате при възникнали непредвидени обстоятелства сумата не се възстановява.

** в цената не е включен транспорт до Еко – комплекс „Шерба“.

За деца до 12 г. 50% отстъпка от цената за възрастни.

Начин на плащане – Societe Generale Експресбанк IBAN: BG57TTBB94001522980646 Даниела Джакоай

Остатъка от сумата се плаща на място в деня на настаняването.

 

Гаранции:

Еко комплекс Шерба за тази страхотна Ваканция е с рейтинг 9,3 в Booking за чистота и обслужване.

Ето какви са отзивите от гостите:

 „Прекрасно местенце, в сърцето на гората, много отзивчив и мил персонал.“ – Весела

„Страхотно място далеч от забързаното ежедневие – чист въздух и много добра храна. Подходящо както за релакс така и за почивка с децата.“ – Росен

„Спокойствието, което комплекса ни предложи. Природата, която е около самия комплекс е идеална за разходки и релакс. Ресторанта е на изключително високо ниво. Храната много вкусна. Стаите са уютни. Впечатление направи и персонала, които се държа много любезно.“ – Свилен

 

Всичко това е Гаранция, че ще си прекарате страхотно!

Кой иска да си представи как би се почувствал отивайки на тази Ваканция за Здраве?

Заявете  сега  на телефон – 0894 308 318, като се свържете с Дани

 

Водещи и лектори:

Дани Джакоай – занимава се с йога от 2010 г. и преподава от 2014 г. Лицензиран Ащанга йога инструктор от Мysore, Mistic School, със сертификат от Yoga Alliance. Провежда работилници по Тайландски йога масаж /Thai Yoga Massage/.

Весела Налбанчева – Занимава се с йога от 2004 г. Сертифициран преподавател по Кундалини Йога към K.R.I.Y.A. San Diego, CA, USA, с ръководител Гуру Раттана. Води занятия по Кундалини Йога и Звукотерапия.

Милен Петров – НЛП Практик – със сертификат издаден от международното НЛП Общество и подписан лично от създателя на НЛП д-р Ричард Бандлър. Провежда водени медитации и семинари за личностно развитие.

Данчо Русев – Духовен учител и ментор, който провежда ежеседмично медитации. Учи хората как да хармонизират ума, душата и тялото. Организатор на благотворителни мероприятия и инициативи.

Очакваме ви, заедно да СъТВОРИМ – Вълшебства в Самодивската гора.

Заявете своето участие  сега  на е-мейл: danielajakway@yahoo.co.uk или  се обадете  на телефон 0894 308 318 за да се свържете с Дани Джакоай.

 

П.П. Здравето е най-ценния ресурс, с който разполагате в живота си. Нека сега всеки сам да вземе решение до колко иска да е по-здрав и да се чувства по-добре. Изборът е ваш!

 

За повече информация и въпроси сме на разположение:

Дани Джакоай – 0894 30 83 18
Милен Петров – 0879 85 90 58

 

 

Spread the love