За Милен Петров

Здравейте и добре дошли на този специален сайт, посветен на ПРОМЯНАТА!

Вероятно не сте попаднали случайно на сайта на НЛП Терапия, защото всичко в  живота се случва поради някаква причина. Всеки сам привлича това което иска и може да изгради живота за който мечтае.

„А кой не би искал да промени живота си към по-добро?”

Представете си какво би било да живеете живота за който мечтаете, да правите това, което  искате и да бъдете здрави.

За повечето хора докоснали се до невероятните методи на НЛП, това е възможно.

Милен Петров е НЛП Терапевт и Консултант във Варна и преди да прочетете за това как НЛП му помогна, нека първо разкаже:

– Кой е?

Милен Петров е НЛП Терапевт и Консултант във Варна „По образование съм магистър. Живея във Варна със съпругата ми и двете ни деца. Обичам морето, безкрайния хоризонт, красивите изгреви и залези. Когато съм на брега на морето или в планината усещам енергията на Земята. Тази неизчерпаема енергия ми дава сили да живея в хармония със себе си и другите.

Перфекционалист съм и обичам правилата. Стремя се да живея в настоящия момент и да го изживявам по най-добрия начин за мен.

В свободното си време се занимавам с йога и медитативни практики. Обичам да се смея.”

С НЛП за пръв път Милен Петров се запознава през 2010г., когато брат му, му изпраща една книга за НЛП в електронен вариант и му казва:

„Може да промени живота ти!”

След като прочита книгата на един дъх, любопитството в него се разгаря и започва да анализира моделите и НЛП техниките, написани в книгата.

Първоначално започва да изпробва НЛП техниките с приятели и познати и за негова голяма изненада те наистина работят и променят положително хората, което ги кара да се чувстват по-щастливи.

В онзи момент, той не е осъзнавал, че след време ще бъде НЛП Терапевт и Консултант, защото темата за НЛП останала на заден план в неговия живот, до момента в който не взел твърдото решение да промени живота си, защото усещал някаква празнота.

 

Какво не беше наред? Какво ми липсваше?

Започнах да чета книги за личностно развитие, да ходя на семинари, обучения, да гледам уебинари и осъзнах каква е мисията в моя живот:

– Да помагам на хората и да виждам щастието в техните очи. Това ме прави днес щастлив.”

 

През 2015год. Милен Петров се записва на първото обучение по НЛП Практик при Алекс Попов (НЛП Тренер) и от тогава до днес осъществява мечтата – да помага на хората.

По време на обучението си с Алекс, Милен Петров споделя за неговия голям проблем – страх от кучета (Кинофобия) и как това се е отразявало негативно на живота му.

 

„Всичко започна една ранна утрин през 2004 г. към 6:30 часа отивах на работа. Беше от онези дни във Варна, в които градът едвам се пробуждаше.

Стигнах до работа и на автобусната спирка слязох само Аз. Тръгнах да вървя към подлеза за да пресека булеварда и в този момент автобуса, от онези старите, червени Икарус-и, тръгваййййки изръммммжа и вдигна облак черен дим. В този момент усетих силна болка на левия си крак и осъзнах, че съм ухапан от улично куче. Панталонът ми бе скъсан и от кракът ми потече бързо кръв.

Накуцвайки стигнах до работа и колегите веднага ме заведоха в спешния кабинет на Окръжна болница във Варна. Лекарите промиха и превързаха раната, след което ми биха инжекция за тетанус.

През всичкото това време бях уплашен, но не изразих емоциите си – та нали съм мъж. Мъжете не се страхуват, но там дълбоко в мен остана този негативен спомен изтъкан от страх и болка. Така се появи моята Кинофобия.

Продължих да живея с този страх и когато до мен се приближаваше куче изпитвах несигурност, получавах сърцебиене, учестен пулс, изпотяване на ръцете и тежест в стомаха до момента, в който моя първи треньор по НЛП с НЛП техники за лечение на страх и фобии, не ми показа, че имам и други възможности от това да изпитвам страх и дискомфорт от приближаването на улични кучета.

След няколко НЛП техники, моя страх и фобия останаха в миналото.

Сега като се сетя за фобията си, се чудя на себе си, как съм могъл да живея с нея толкова много години и да не предприема нищо.”

нлп терапевт и консултант Повечето хора не осъзнават, че през времето през което изпитват страх, безпокойство, тревожност или друго негативно състояние, биха могли да се чувстват и добре. Както всички знаем, всичко има две страни – въпрос на гледна точка.

НЛП помогна на Милен Петров да разбере, че е по-добре човек да действа, отколкото да живее по течението и да чака някакво ”чудо” да се случи – това го има само по филмите.

Днес благодарение на НЛП той е излекуван от фобията, с която  е живял 11 години и сега когато четете тези редове някои от вас може би се питат:

  • НЛП може ли да помогне и на мен?

НЛП може да помогне на всеки човек, който направи първата крачка и се  обади  на 0879 85 90 58 сега и разкаже за своя проблем. Останалото оставете на НЛП и Милен Петров – НЛП Терапевт и Консултант.

Днес Милен Петров е успешно завършил НЛП Практик – първа степен, със сертификат издаден от международното НЛП Общество и подписан лично от ко-създателя на НЛП д-р Ричард Бандлър и прецедателя на международното НЛП Общество – Джон Ла Вал.

Придобитите революционни знания и умения в областта на НЛП и човешкото поведение са ГАРАНЦИЯ за успешна работа с НЛП терапевта – Милен Петров.

Много негови клиенти споделят, че само благодарение на НЛП, бързо и лесно постигат желаната промяна, което им спестява време и средства.

Какво казват клиентите, след работата си с Милен Петров:

review-of-NLP Therapy-Ivanka

review-of-NLP-therapy-Zheleva

review_of-NLP-Therapy-Ivanova

 

Кой още Иска да постигне Желаната Промяна в живота си?

Обадете се  сега  на 0879 85 90 58 или направете запитване на info@nlptherapy.bg  или на Вайбър /+359879859058/

цитат на ричард бадлър

Spread the love