СЪБИТИЯ

Как да се освободя от Паник Атаки, Стрес и Тревожност?

Паник Атаки, Стрес и Тревожност с ДИХАТЕЛНИ ТЕХНИКИ Живеете в забързано ежедневие, което ви кара да бъдете нервни, напрегнати и стресирани през целия ден, а вечер дори носите тревожността в къщи.

От нервното напрежение получавате – „топка” в стомаха, сърцебиене, замайване, изпотяване, задушаване, горещи и студени вълни, треперене и други, които не знаете как да контролирате?

Това е така, защото повечето хора дишат неправилно – плитко.

Дишането се ограничава само до горните части на гръдния кош и в такъв момент човек усеща в пъти по-силно стресът и тревожността.

Ако прилагате често дихателните техники от тази практика, нивото ви на тревожност и паника ще бъдат сведени до минимум или напълно ще изчезнат.

Всеки, който ги прилага казва, че му помагат да се освободи от ежедневния Стрес, Паник Атаки, Тревожност и е много по-спокоен.

Докъде ще стигнете утре, ако още днес не вземете мерки за намаляване на симптомите?

Правилното дишане ПОМАГА:
✔ да се отпуснете и успокоите
✔ да премахнете стреса
✔ да изчистите главата от глупави и негативни мисли
✔ да живеете тук и сега в настоящия момент

Елате сами или с приятел на тази приятна дихателна практика на която ще видите и усетите, как с техники за дишане ще имате контрол над всичко, което се случва във вашия живот. Вие започвате да ставате по-спокойни и по-уравновесени от всякога.

КОГА?
16-12-2017г. /Събота/ от 10:00 до 11:30 часа

КЪДЕ?
Студио ЕдинЕние, гр. Варна, ул. Дръзки 10, ет.2

КАК?
Облечете се в удобни и комфортни за вас дрехи. Ако искате, може да си носите постелка за лягане, но ако нямате ще ви осигурим.

Вход -10лв

Заявете своето участие сега като натиснете бутона „Ще присъствам” или се обадете на ☎ 0879 85 90 58 преди другите, защото местата са ограничени.

Искам да знаете, че това е ПОСЛЕДНАТА практика за 2017 г.

Елате и се възползвайте от тази невероятна възможност❗

ВАЖНО❗ За правилното изпълнение на дихателните техники е желателно два часа преди практиката да не сте консумирали тежка храна.

П.П. В началото ще има малко теоретична част за тези нежелани състояния – Паник Атаки, Стрес и Тревожност.

 

https://www.facebook.com/events/167546940501810/

Spread the love