blogНЛП

НЛП Варна

Здравейте, не случайно сте попаднали на тази статия в моя НЛП Блог, а това означава, че се интересувате и търсите актуална информация за НЛП Варна.

Когато изчетете всяка дума от тази статия вие ще сте удивени от възможностите, които дава Невро–Лингвистичното Програмиране, а преди това нека да ви се представя. Казвам се Милен Петров, живея в град Варна и се занимавам с НЛП от 2010 година, но ако искате да знаете повече за мен, може да посетите отделна статия в която разказвам повече за себе си, а именно За мен – Милен Петров.

нлп варна

Фактът, че четете тези редове означава, че сте специални!

Специални сте, защото сте от тези хора, които търсят, мислят и намират, които осъзнават, че информацията е много важна в днешно време.

Информацията е много повече – тя дава преднина и води към успех.

Вероятно се питате:

– Има ли актуална информация и координати в интернет за НЛП Варна?

За да ви спестя усилия и да не търсите излишно ще ви кажа още сега, че за съжаление преди време нямаше информация свързана с темата НЛП. За тези от вас които искат да знаят повече могат да прочетат статията История на НЛП.

Аз лично за първи път чух за Невро–Лингвистично Програмиране през далечната 2010 година, тогава и аз като вас търсих в интернет за НЛП Варна, но нямаше информация.

Попаднах на малко и не много изчерпателна информация за колеги от София, които организират курсове и семинари и това бе всичко. Разбира се не се отказах, исках да знам повече за това странно понятие.

Започнах да чета международни сайтове, да чета книги, за да разбера…

– Какво е НЛП?

И понеже вие сте любопитни и сте от онези специални и мислещи хора, които търсят и намират нужната информация, може да научите повече от статията – Какво е НЛП?

Въпреки, че през годините не се отказах и продължих да търся информация в Гугъл за НЛП Варна, тази празнота така и не се попълни и затова реших да напиша тази статия за да дам малко повече яснота на хората, които търсят Какво е НЛП?, Каква е историята на Невро–Лингвистично Програмиране? и Къде в град Варна може да намеря НЛП Терапевт?

Ако искате да знаете повече за Невро–Лингвистично Програмиране, обадете се на телефон 0879 85 90 58 или направете запитване, като натиснете този бутон:

ЗАПИТВАНЕ

Знам, че моя дългогодишен Опит може да ви бъде Полезен!

Ако работим заедно в град Варна ще:

  • Ви помогна да знаете какво искате
  • Разберете как да го постигнете
  • Ви помогна да имате по–силни и здрави връзки
  • Повишите вашата самоувереност и самооценка
  • Ви помогна да общувате по–свободно, по–ефективно и убедително
  • Ви помогна да изявявате най–доброто от себе си през повечето време
  • Промените ограничаващите убеждения за вас и за света
  • Ви помогна да контролирате начина, по който мислите, чувствате и действате
  • Ви помогна да постигате вашите лични и професионални цели
  • Ви помогна да преборите вашите страхове, фобии, депресия, тревожност, паник атаки и др. нежелани ментални състояния.

Искрено се надявам, че чрез статията НЛП Варна, вие жителите на град Варна сте открили търсената информация, която може да промени положително и с усмивка вашия живот сега.

Милен Петров
НЛП Мастър Практик
0879 85 90 58
info@nlptherapy.bg

Spread the love