blogСЪБИТИЯ

НЛП водена медитация – ПРЕОДОЛЯВАНЕ на Страха

Имате ли страхове?

Е, и аз имах, но ги преодолях с НЛП техники, защото НЛП дава бързи и фантастични резултати. За това как преодолях своя страх ще прочетете след малко….

Първо се фокусирайте за миг и си представите как би изглеждал живота ви, ако нямахте страхове?

Представете си го образно и в детайли. Как би изглеждал вашия живот? Как ще се чувствате? Какво бихте правили ако живеете без страхове? Какво бихте си казали на себе си и на другите хора окло вас, на близките, на приятелите си? По различен начин ли ще прекарвате своето ежедневие?

Осъзнавате ли, че ако нямате страхове, ще се чувствате и изглеждате, по-различно!

Ако имате страх или фобия изпитвате панически страх от конкретен обект или ситуация, който всеки път задействат една и съща реакция – силен страх и неконтролируеми симптоми.

Често симптомите са свързани с тревожност, покачване на адреналина, затруднено дишане, изпотяване, треперене, горещи и студени вълни, скованост, сърцебиене, учестен пулс, усещане за топка в стомаха, нервен стомах и много други.

Правите опити да контролирате случващото се, но страха и симптомите са по-силни. Всичко това започва да пречи в ежедневието и въпреки, че искате да го преодолеете, не знаете как да го направите.

Преди да се появи НЛП (Невро Лингвистино Програмиране) на колегите психиатри им бяха нужни много месеци за да се справят с фобия или страх.

Днес нещата се промениха!

Най-после посредством специални НЛП техники всеки може да преодолее своите страхове.

И както ви обещах в началото, сега ще ви разкажа как НЛП ми помогна да преодолея своя страх.

Имах 11 годишна фобия с която живях. Когато отидох да уча НЛП споделих с моя първи учител, ментор и НЛП Треньор –  Алекс Попов за проблема ми със страха. Той се съгласи да ми помогне и след няколко НЛП Техники живота ми се промени – страха изчезна. В началото не осъзнавах, защото все си мислех, че ще се появи отново, но три години след това мога да кажа, че се чувствам много добре. Страха и симптомите останаха някъде далеко в миналото, където им е мястото. 🙂

Тази НЛП водена медитация – „Преодоляване на Страха“, може да помогне и на вас!

Чрез нея може да си помогнете при преодоляване на страхове, панически атаки, тревожност или други ментални състояния свързани със страха. И това е възможно, защото в нея са вплетени много мощни инструменти:

–           НЛП Техники

–           Дихателни техники – коремно дишане и др.

–           Визуализация, медитация, релаксация

–           Хипнотичен транс

 

За кого НЕ е тази НЛП водена медитация?

За тези, които очакват, че ще легнат на постелката в залата и промяната ще се случи без да правят нищо.

Длъжен съм да ви кажа, че се изисква ментална концентрация и ангажираност в процеса на промяна. От личен опит ви казвам, че усилията си заслужават.

Ако проявявате интерес и сте любопитни да разберете повече, прочетете до края…

Къде?

гр.Варна, ул. Дръзки 10, ет.2 в Студио за психотерапия и духовно развитие ЕдинЕние – зала „Анима”. Намира се в района на ЖП Гара, зад ресторант „Стария Чинар“.

Кога?

23/02/2018г. /петък/

от 18:30 ч. – 19:45ч.

ЕЛАТЕ НАВРЕМЕ!

За веше удобство и комфорт, може да си носите постелка за лягане и лека завивка /одеяло/, но ако нямате ще ви бъдат осигурени.

Вход -10лв

Заявете своето участие  сега  като потвърдите на е-мейл: info@nlptherapy.bg или се обадете на 0879 85 90 58 преди другите, защото местата са ограничени.

Подарете си тази невероятна възможност да имате живот без страхове и да бъдете по-смели!

П.П. След като участвате в тази НЛП водена медитация в петък от 18:30 часа ще видите и усетите, кои са тайните НЛП похвати при преодоляване на страхове.

Полезни статии:

Какво е Водена медитация?

 

Spread the love