НЛП Терапия

„По отношение на бъдещето да правиш нещо е по-добре, отколкото да не правиш нищо.“

 д-р Ричард Бандлър, ко-създател на НЛП

нлп терапия

Успешния метод НЛП Терапия се използва повече от 40 години за бързо и лесно преодоляване на широк кръг психични заболявания, както и да помогне на всеки човек, стремящ се към повече щастие, вътрешна хармония и спокойствие.

Когато се настаните удобно и започнете да четете за този метод ще се почувствате спокойни и в края на текста, най-после ще знаете, че има решение за това което искате.

Според експерти от Националния център по опазване на общественото здраве и анализи, всеки пети българин страда от психично заболяване.

Това е около 20% от населението на България.

Половината от всички психични разстройства започват преди 14 годишна възраст, но незнанието и липсата на информация принуждава повечето хората да живеят с проблема твърде дълго преди да потърсят лечение.

Това ги кара да се чувстват зле и уплашени.

След появата на първите физически симптоми, като сърцебиене, тежест в гърдите, задух, замаяност, треперене, тежест в стомаха, безпокойство и др., хората са уплашени, защото не знаят какво става с тях.

Появяват се и негативни мисли:

 • Нещо лошо ще се случи!
 • Не съм добре!
 • Полудявам!
 • Умирам!
 • Какво ще кажат хората?
 • Ами, ако се изложа?

Това води и до появата на първите страхове – страх да се излиза навън, страх от припадане, страх от излагане на обществено място, страх от полудяване, страх от самия страх.

Общата тревожност се покачва.

Чувстват се самотни, защото дори и най-близките им хора не ги разбират. Затварят се в себе си и не споделят.

Други, които са малко по-смели и борбени, започват да търсят начини за разрешаване на нежеланото състояние в което се намират.

Отиват на психотерапия, но резултатите са незадоволителни, защото се оказва, че терапевтичната школа или терапевта, който са избрали не могат да се справят с проблема.

Решават да стигнат до края и пробват с лекарства, но след време разбират, че лекарствата не лекуват, а само потискат симптомите.

Хората са отчаяни и не знаят, какво да направят. Търсят вина в себе си и се обвиняват, че не могат да се справят.

Вярата в тях самите и техните способности е срината.

Днес единствено чрез прилагането на НЛП Терапия и методите разработени от креативния гений д–р Ричард Бандлър и лингвистика  Джон Гриндър, повечето фобии, страхове и психични заболявания могат да бъдат отстранени напълно за по–малко от ден, а по–дребни ежедневни страхове и притеснения, могат да изчезнат за час или дори минути.

 

„Зад всяко поведение се крие позитивно намерение.”

– д-р Ричард Бандлър, ко-създател на НЛП

 

Метода НЛП Терапия може да разреши проблемите, колкото и непреодолими да ви се струват те и да разгърнете истинския си потенциал.

Това ще ви даде възможност да промените себе си, да живеете без страх и в хармония със себе си.

Преди да се появи на бял свят НЛП, на колегите психолози са им били нужни много месеци за да се справят с конкретен психичен проблем, а други тотално са се проваляли и не са знаели как да помогнат.

Знаейки това ко-създателя на НЛП д-р Ричард Бандлър започва да търси нови по-иновативни и работещи методи, чрез които да помага на хората и с помощта на лингвистика Джон Гриндър, откриват нещо революционно.

През 1972 година постигат невероятен пробив в терапията, публикувайки първата си книга за Невро лингвистично програмиране, с което слагат началото на НЛП Терапия по света.

Те вярват, че в света няма луди, лоши или психично болни хора, а че тези хора не използват достатъчно всички вътрешни ресурси за промяна, които са във всеки човек.

И Вие притежавате всички необходими ресурси за промяна, просто не знаете, как да ги отключите.

В основата на тяхното изключително откритие стои разбирането, че всеки възприема света, чрез петте си сетива (зрение, слух, допир, вкус, мирис) по различен начин и това води до различно състояние.

При едни и същи външни фактори, един човек може да е щастлив, а друг депресиран.

Откриват, че чрез конкретни НЛП Техники, връзката между неврологичните процеси в мозъка и начина на поведение, могат да бъдат променяни и управлявани.

Искате ли да управлявате своето поведение и мисли?

Това може да се постигне лесно и да имате конкретно желано състояние в живота си.

НЛП Терапия помага при следните състояния:

Ако знаете или се съмнявате, че имате някои от изброените по–горе състояния и искате да получите помощ, може да се обадите на телефон 0879 85 90 58  сега  и да получите повече информация.

Важно! При прилагане на моделите от Невро Лингвистичното Програмиране не се използват лекарства. Използват се естествените ресурси във всеки човек.

Сигурно се чудите…

…до колко този революционен метод – НЛП Терапия, може да помогне и на Вас!

ГАРАНЦИИ: 

 • Всички, след НЛП Терапия променят и подобряват живота си:

Отзив-НЛПТерапия-Мая

Отзив-за-нлптерапия-даниела

отзив-за-нлптерапия-нели

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочетете какво още казват клиентите за НЛП Терапия на  страницата –  ОТЗИВИ

 

 • Ще работите със НЛП Мастър Практик, сертифициран от международното НЛП Общество.
 • Дипломиран лично от д–р Ричард Бандлър (ко–създателя на 100% удовлетворение гаранцияНевро Лингвистично Програмиране; НЛП), Джон Ла Вал (председател на международното НЛП общество), Александър Попов (НЛП Тренер), Лора Арнаудова (НЛП Тренер)  .
 • Милен Петров е първия и единствен НЛП Мастър Практик в България, сертифициран два пъти:

 

нлп практик Милен Петров

нлп практик милен петров сертификат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всичко това е достатъчна Гаранция за Качество на предлаганата услуга НЛП Терапия от Милен Петров. Възползвайте се от тази невероятна възможност преди другите.

 

Запазете час за първа НЛП Терапия на телефон: 0879 85 90 58

или

Направете запитване на е–mail: info@nlptherapy.bg

Ако искате:

 • Да промените живота си
 • Да се чувствате свободни
 • Да пренастроите мисленето си
 • Да имате повече спокойствие
 • Да сте щастливи
 • Да се чувствате сигурни
 • Да живеете без страх
 • Да живеете в хармония със себе си и останалите хора
 • Да се чувствате комфортно сред непознати хора
 • Да сте по-уверени
 • Да реагирате спокойно
 • Да изразявате себе си свободно
 • Да имате повече енергия
 • Да махнете негативните мисли

… НЛП Терапия е точно за вас!

Представете си, няма ли да е страхотно да имате възможност да се справите със своя проблем сега и след това като се върнете назад към миналото да знаете, че вече сте взели правилното решение с НЛП Терапия.

Запишете час за първа НЛП Терапевтична сесия  сега  на телефон 0879 85 90 58, а останалото оставете на НЛП.

 

„Ако не харесваш своята действителност, промени я.“

– д-р Ричард Бандлър, ко-създател на НЛП

П.П. Важно е да знаете, че НЛП Терапевта – Милен Петров може да приема за консултиране, ограничен брой нови клиенти в рамките на месец. Обадете се  сега  на телефон 0879 85 90 58