Отзиви от Клиенти

Калоян Костадинов Здравейте г–н Петров, Искам да ви благодаря за това, че ми помогнахте да се преборя с проблем, с който живях 12 години. Разбрах, че той ми е пречел да бъда щастлив.

Терапията промени живота ми, осъзнах грешките си, преборих ги и започнах да гледам на живота по друг начин и най–важното, че открих истинската любов и сега съм най–щастливия човек на света.

Благодаря ви от сърце!

Калоян Костадинов

 

Мими Маринова Знам, че това от което човек има нужда, се появява в най-правилния момент в живота. В един такъв момент съдбата ме срещна с НЛП Терапевта и НЛП Консултант Милен Петров. Бях в най-тежкия си период в живота, когато разбрах за НЛП терапията. Тъй като имах пълен комплекс емоционални психични разстройства, като паник атаки, тревожност и депресия,… бях скептична към всичко и всички. Но Милен Петров ме накара да повярвам, че мога да видя светлината отново и да бъда в хармония със себе си. Той ме зарази с неговата вяра, че всичко е възможно. След всеки един сеанс, се чувствах все по-добре и по-добре. Показа ми, че ключа за душевния мир е в ръце на всеки човек, и че единственото нещо, от което се нуждая е просто един коучинг от НЛП специалист с доказан опит. Най-добре мога да опиша работата ми с Милен с едно голямо БЛАГОДАРЯ !

Мими Маринова

 

Стелияна Желева

Благодаря, на този прекрасен човек – Милен Петров, че промени живота ми! Преди не съм вярвала, че НЛП терапията, може да е толкова ефективна и полезна. Радвам се, че тя ми беше представена от Милен Петров! Още не мога да осъзная, но виждам и усещам, че има промяна, колкото и да продължавам да мисля… как е станало това. Благодарение на Милен, прекрачих зоната си на комфорт. И ще продължавам, защото неговата подкрепа беше нещо, което ме изправи и помогна!

Стилияна Желева, Испания

 

 

Жанета Иванова

Благодаря за случайната среща с Милен Петров, която за мен беше много приятна, полезна и зареждаща. НЛП Терапията ми помогна да погледна ситуацията от друга гледна точка и да преосмисля нещата в положителна насока. Всеки заслужава да пробва, защото резултата е мигновен. Благодаря и продължавай да раздаваш усмивки!

Жанета Иванова, Варна

 

 

 

Мая Атанасова НЛП е нещо прекрасно! НЛП е нещо, което всеки може да си подари! Препоръчвам на всеки, който е готов за промяна, но не знае как точно да я осъществи. Промяната… от треперещо момиче, страхуващо се от почти всичко, до усмихнат и уверен човек, радващ се на живота! Благодаря на Милен Петров за професионализма и коректното отношение!

Мая Атанасова, Варна

Spread the love