blogНЛП

3-те тайни на НЛП и Ричард Бандлър

3–те тайни на НЛП и Ричард Бандлър за бърза и трайна ПРОМЯНА на Живота Ви.

„Ако знаехте, какви са тайните на НЛП и д-р Ричард Бандлър и разберете как да промените живота си и да живеете щастливо и без страх, бихте ли го направили?”

Бихте ли искали бърза и трайна промяна в живота ви СЕГА?

Първата тайна на НЛП, която д-р Ричард Бандлър е открил е Как да промените лошите внушения?

От мига в който се раждате, някой ви е казал как е устроен светът. Обикновенно това са нашите родители, учители, авторитетни личности и приемате много ограничения, които ви се насаждат на подсъзнателно ниво.

Ако са ви казали, че не сте достатъчно умен или не ви бива в някой предмет или спорт, съществува опасността да сте повярвали в това.

Когато повярваме в нещо, ние търсим начин да докажем, че е вярно. Това към което НЛП се стреми е да се научите да се съмнявате в своите ограничения и да бъдете по–уверени в това, което е възможно за вас.  Само така, вие може да научите много за себе си, за това: Кой сте? и Какво трябва да правите?

Първата НЛП тайна чрез НЛПТерапия ни учи Как да имаме полезни убеждения?

С помощта на НЛП и първата тайна и вие може да се научите Как да преодолявате лошите внушения, за да започнете да вярвате в правилните неща и да си създадете нови начини за възприемане на света и своето бъдеще.

Втората тайна, на д-р Ричард Бандлър, чрез НЛП ни учи: Как да промените отношението си към вашите страхове (фобии)?

Всеки човек се страхува от нещо.

Някой хора се страхуват да летят и не могат да се качат на самолет. Други се страхуват от асансьори и не могат да се възползват от това улеснение. Не всички съвещания се провеждат на партера. Някой се страхуват да говорят пред публика. Има много видове страхове, които хората след като преодолеят с НЛП техники, разбират колко е по–лесен живота.

Повечето хора мислят, че се страхуват от реалностите, но не е така. Тук не става дума за обекта. Не височината ви плаши, а мозъкът ви. Ние знаем това, защото другите хора могат да бъдат на същата височина и не се страхуват. Изучавайки тази тайна НЛП изследва какво се извършва в главата на човека, който изпитва страх, и което е по–важно, какво се извършва в главата на човека, който се чувства спокоен в такива ситуации. Когато променим начина си на мислене променяме трайно целия си живот.

Третата тайна на която ни учи д-р Ричард Бандлър чрез НЛП е Как да се промените и всеки път да вземате добри решения вместо лоши.

Всеки иска да се научи, Как да живее щастливо и без страх – а всичко това започва, когато се научи Как да взема подходящи решения. Колкото по–добри решения вземате, толкова по–добре постъпвате и постигате по–добри резултати в живота.

Всеки ден сте атакувани от хиляди избори. Принудени сте да вземате много решения, малки и големи. Част от тези решения няма да се отразят толкова много на живота ви, докато други напълно ще променят живота ви.

Да вземате добри решения е изключително важно, за да имате бърза и трайна промяна в живота.

Един от важните фактори при вземането на добри решения е състоянието на вашите мисли. Когато имате лоши мисли, вие се чувстате зле. Когато се чувствате зле, вие вземате лоши решения.

Следователно, лошото настроение е присъствие, което не води до вземането на добри решения. Тайната на НЛП за вземане на добри решения е да се научите да ги вземате, когато се чувствате добре. Д-р Ричард Бандлър знае Как да намерите пътя за промяната във вашия живот с техники от НЛП Терапия. Толкова е просто, че понякога хората не могат да повярват на бързата и трайна промяна в техния живот.

нлп за щастлив живот без страхове

НЛП тайните водят до бърза и трайна промяна на живота ви, защото ви учат: Как да накарате съзнанието си да се освободи от старите модели на мислене?

Това означава да оставите проблемите си в миналото, където им е мястото….

за да живеете щастливо и без страх.

Тези три тайни на НЛП и д-р Ричард Бандлър промениха моя живот бързо и трайно, промениха живота на хиляди хора по света и защо сега да не променят и вашия.

Ако искате може да си запазите час за консултация сега на телефон 0879859058 и да преценим до колко НЛП Може да помогне и на вас!

Вярвайте в себе си!

Милен Петров

НЛП Терапевт, гр.Варна

0879 85 90 58

info@nlptherapy.bg

www.nlptherapy.bg

Spread the love