blogПРИРОДНИ ПРОДУКТИ

9 причини да кажем ДА на Боровия прашец!

След като прочетете статията ще знаете 9 причини, защо ДА изберете китайски Боров прашец Нова Ера, за които все още може и да не сте чували!

Статията е насочена предимно към мъжете, но могат да я прочетат и техните половинки. Приятно четене.

Боровият прашец е мощен източник на естествени природни андрогени. Те включват тестостерон, дихидротестостерон и андростендион и др., които действат, като отличен източник на хранителни вещества за клетките, особено аминокиселини, витамини и минерали.

Природните андрогени действат изключително положително на човешкото тяло, като действат превантивно за облекчаване на редица състояния.

Днес как се чувствате?

……

Чудя се, дали искате, като мен:

 • ДА се чувствате с повече енергия!
 • ДА спите по-добре!
 • ДА имаме здраво либидо!
 • ДА живеете пълноценен живот!
 • ДА сте здрави!

Е, днес това е възможно!

поръчай сега боров прашец
Ето така изглежда боровият прашец от Нова Ера.

Всичко изброено по-горе е свързано с количеството тестостерон, което имате в организма.

Трудно е да се повярва, че жълтият прах, който хората виждат в районите, където расте борът, всяка пролет, покриващ коли и улици, е всъщност една от най-добрите супер храни на природата и съдържа естествен тестостерон и много други андрогени.

Ето и обещаните 9 причини, поради които е хубаво да се приема всеки ден Боров прашец:

 1. Действа като тестостеронов бустер. Боровият прашец съдържа човешки андрогени, като тестостерон, и с него може да се увеличат нивата на тестостерон за няколко минути. Поради тази причина той привлича много вниманието на мъже на средна възраст. Тъй като нивата на тестостерон започват да падат, използването на природния боров прашец като терапия е чудесен начин за поддържане на здравословно ниво на енергия и сексуалност.
 2. Регулатор на простатата. Боровият прашец съдържа Стерол или растителен стероид, наречен Гиберелин, който регулира размера на простатната жлеза, което означава, че ако е твърде голяма, той ще я намали и ако стане твърде малка, ще увеличи размера и.
 3. Увеличава нивата на SOD (супероксид дисмутаза) в сърцето, черния дроб и мозъка. Супероксид дисмутаза е ензим, който помага да се предпази тялото от свободните радикали, унищожавайки кислородните молекули в клетките, което може да предотврати увреждането на тъканите.
 4. Мощно противовъзпалително средство. Растителния стероид наречен Гиберелин е отговорен за противовъзпалителните свойства на боровия прашец и има против туморни свойства, без да засяга здравите клетки.
 5. Стимулира антивирусната активност. Благодарение на два растителни стерола – Брасинолид и Калпастерон – боровият прашец е силно противовъзпалително средство срещу вируси като херпес, гъбички, локални вируси и др. Установено е, че те са до 18 пъти по-силни от Рибавирин – основният фармацевтичен антивирусен агент, който се съдържа в лекарствата.
 6. Помага за изчистване на тялото от чужди химикали. Боровият прашец съдържа Ситостерол, Брасиностероид, Брасинолид. Установено е, че подобрява функцията на чернодробните микрозоми, които са от решаващо значение за безопасното изхвърляне на Ксенобиотици (чужди химикали, които влизат в тялото).
 7. Подобрява плодовитостта, еректилната дисфункция и броя на сперматозоидите. Боровият прашец съдържа аминокиселината Аргинин, която е предшественик на азотния оксид, което спомага за увеличаване на притока на кръв към пениса. Аргининът също така стимулира растежния хормон, подобрява плодовитостта.
 8. Стимулира имунната система. Боровият прашец съдържа полизахариди, които са захари, които служат като храна за имунната система, и се срещат и в някои гъби като гъбата Чага.
 9. Боров прашец съдържа DHEA (дехидроепиандростерон). Доказано е, че наличието на DHEA води до високи нива на енергия, повишено либидо и еректилна способност, намаляване на килограмите, намалява нивата на депресия, подобрява когнитивната способност и води до бързо запаметяване и остър ум, намалява смъртността от коронарна болест на сърцето, подобрява инсулиновата чувствителност при хората с диабет.

Всички тези невероятни ползи за здравето и благосъстоянието на човек, правят Боровия прашец все по-популярен и използван от хиляди хора в България и по света. Тъй като нашата околна среда постоянно атакува телата ни, Боровият прашец става мощен съюзник за хормонално балансирания живот.

Ако искате да сте здрави и енергични, може да си поръчате Боров прашец сега на телефон 0879859058, а другото оставете на нашите куриери.

Идеалното време да се приема Боров прашец е сутрин и на обяд 30 минути преди хранене.

Боровият прашец се използва в китайската медицина от хиляди години като естествен природен помощник за здраве. За първи път се споменава от Шен Нонг в материалите за природна медицина преди повече от 2000 години.

В заключение ще кажа, че китайския Боров прашец на Нова Ера е изключителен супер продукт, който увеличава енергията, общото благосъстояние и човек започва да се чувства все по-добре и все по-добре.

Трябва да опитате сами и да усетите действително ефекта върху себе си!

Поръчайте сега на телефон 0879859058 преди другите, защото количествата са ограничени!

Ще получите изключително чист и съвършен продукт пакетиран от компанията лидер в света – Нова Ера.

 

Милен Петров
НЛП Терапевт
0879859058
info@nlptherapy.bg

Spread the love