Контакти с НЛП Терапия

контакти с нлп терапия във варна Контакти с НЛП Терапевта Милен Петров може да осъществите по телефон (0879 85 90 58) или като попълните контактната бланка по долу на страницата.

НЛП сесиите с клиенти се провеждат:

 • на място в кабинета на адрес гр. Варна, ул. „Бузлуджа“ 7-9, ет. 4

или чрез

 • онлайн НЛП Терапия или НЛП Консултиране, ползвайки Скайп /НЛП Терапия/, Вайбър или Месинджър. Това е чудесна възможност за тези, които са от други градове да се възползват от невероятните резултати, които дава НЛП.

„Често ме питат до колко онлайн НЛП сесиите са ефективни?  – Ефективни са, защото НЛП помага чрез лингвистиката – думите които се използват. От там идва и името – Невро Лингвистично Програмиране. Чрез думите, които се използват може да се промените и да получите това, което искате. Някои искат спокойствие, смелост, да изчистят част от миналото си, а други просто искат да бъдат по-уверени или да разрешат проблем за който са мислили, че е неразрешим.“ 

Времетраенето на една НЛП Терапия или НЛП Консултация е в рамките на 60 минути.

Понякога е достатъчно да се обадите  сега  на телефон – 0879 85 90 58 за да си запазите час или да зададете вашите въпроси попълвайки контактната форма по-долу на страницата.

Град Варна, ул. „Бузлуджа“ 7-9, ет. 4
0879 85 90 58
info@nlptherapy.bg
НЛП Терапия в Skype
 НЛП Терапия във Facebook
НЛП Терапия в Instagram
НЛП Терапия в YouTube

Необходимо е предварително записване на час за НЛП Терапия или НЛП Консултация.

За да си запазите час за първа консултация е необходимо да направите паричен превод по банка /ОББ/ или в офис на Изи Пей /Easy Pay/ по следната сметка:

IBAN BG15UBBS88881000554448

титулар на сметката: Милен Петров

основане за плащане: вашите имена

 

Ако искате да се свържете с Милен Петров и да зададете своите въпроси, може да напишете имейл, като попълните празните полета:

  Вашето име (задължително поле)

  Вашият Email (задължително поле)

  Относно

  Вашето съобщение

  Spread the love